Iskustva i doživljaji

HOTEL TIZIANA

Počet ću sa vlastitim iskustvom u hotelu Tiziana. Tiziana je jedan obiteljski hotel, kojem su dodijeljene tri zvjezdice, smješten na poznatoj obali zapadne Italije, Versilije, u mjestu Marina di Pietrasanta (Toscana). Hotel je okružen borovima, zelenilom koje se pažljivo održava. Tko traži mir i želi se opustiti, Tiziana je pravo mjesto za njega. U neposrednoj blizini glavnog objekta smještena je “depadansa” ili villetta, kako je oni nazivaju, mala vila. Hotel i vilu dijeli bazen, koji pruža pravo osvježenje ako ste tamo usred ljetnih vrućina.

778

Kod prijave u hotel, dodijeljena nam je soba u vili, čime smo bili razočarani, jer je hotel romantičnog izgleda, odiše posebnom atmosferom, dok je vila modernija. No kada smo ušli u sobu, uvjerili smo se da je recepcionerka imala potpuno pravo uvjeravajući nas da ćemo biti jako zadovoljni. Soba nije bila velika, no kupaona je zato bila čak možda i van standarda, prekrasno uređena. Soba je bila smještena u prizemlju tako da smo mogli koristiti velik dio vrta, kojeg je od mirne ulice dijelila prirodna zelena ograda.

Večeralo se u restoranu, dok je u dvorištu bio posluživan buffet doručak. Hrana je bila odlična, i kvalitetom i kvantitetom. Osoblje restorana jako uslužno, uvijek nasmijano. Uglavnom je svo osoblje hotela bilo pristupačno, komunikativno i susretljivo. Osjećala se prava obiteljska atmosfera.

Hotel pruža uslugu besplatnog parkinga koji je zaista velik, natkriven i osiguran kamerama. Ograda se svaku večer zatvara. Dodatni sadržaji obuhvaćaju teniski teren, mogućnost igranja stolnog tenisa, malu fitness dvoranu u podrumu vile. Iako, dovoljno je da sjednete u dvorište okruženi zelenilom i uživate u miomirisima i ispijanju kave.

Za detaljnije informacije o hotelu, mjestu i svemu ostalom, slobodno me kontaktirajte.

Šaljite svoja iskustva i fotografije;  hotelijer@outlook.com

Komentiraj